Visagie Van Weijen
Visagie Van Weijen Openingstijden Klik hier!

Openingstijden

  • Maandag 8.00 - 20.00
  • Dinsdag 8.00 - 20.00
  • Woensdag 8.00 - 20.00
  • Donderdag 8.00 - 20.00
  • Vrijdag 8.00 - 20.00
  • Zaterdag 9.00 - 15.00
  • Zondag Closed Day


Reserveer online

* Vult u alstublieft alle velden in *
Creative Studio 99, New York Avenue, New York, USA 10000
Telefoonnummer: +31652633010

Workshops

v.a €25,00 p.p
Duur: Verschillend

Een gezellige en leerzame ochtend ,middag of avond met bijv. vriendinnen, zussen, collega’s of een leuk idee voor een vrijgezellenfeest! Altijd al eens willen leren hoe je een mooie en toch makkelijke make-up bij jezelf aan kan brengen? Volg dan een workshop make-up!

Tijdens de workshop volg ik alle stappen van een make-up van de basis tot oogmake-up en de perfecte lippen en met tips van mij ga je zelf aan de slag, zodat je het ook zelf leert! Op deze manier kun je ook kennis maken met verschillende producten. Natuurlijk komt ook huidverzorging aan bod. Alle vragen kunnen gesteld worden en iedereen gaat met een mooie look de deur uit! Hoe leuk is het, als je de volgende ochtend voor de spiegel staat en denkt…Oja zo moest het! Oefening baart kunst, ook jij kan het!

Workshops worden gegeven vanaf 4 personen en max 8 personen en vinden plaats bij jou thuis of gewenst op locatie. Vraag naar de mogelijkheden. Ook mogelijk in de avonduren. (Meerdere personen mogelijk op aanvraag ivm extra visagist)

Voor 1 a 2 personen is er een persoonlijk advies-workshop mogelijk waarbij er extra persoonlijke aandacht is en de workshop op maat gemaakt wordt met eigen invulling. Zo kun je zonder afleiding precies vragen en oefenen wat jij wilt en met mijn hulp moet het dan zeker gaan lukken! Dit is bijvoorbeeld ook een leuk idee als je in het buitenland gaat trouwen en je daar zelf je make-up aan zal brengen.

Ga je als jonge meid net beginnen met make-up, maar weet je niet goed hoe en wat? Hoe leuk is het dan om  met je vriendinnen de tienerworkshop te volgen! Leer in deze workshop stap voor stap verschillende producten kennen en toe te passen en ontdek de wereld van make-up met allerlei leuke tips & trics en stel alle vragen die je hebt!  Deze workshop wordt gegeven aan meiden van 12-16 jaar. Voor de jongere meiden van 6-12 jaar geef ik make-up kinderfeestjes.

Willen jullie na één van deze workshop een mooie (groeps-)fotoshoot? Dat kan in samenwerking met een professionele fotograaf in een mooie studio of op eigen locatie. Een echte aanrader!! Vraag naar de mogelijkheden.